Belangrijke informatie omtrent je inschrijving:

WEES OP TIJD!

Kom steeds 30 min op voorhand zodat we nog voldoende tijd hebben om je in te schrijven. We kunnen je pas inschrijven vanaf het ogenblik dat je ter plaatse aanwezig bent. Indien je te laat bent kan je niet meer deelnemen, dit werd zo vastgelegd door de overheid en geldt voor ieder erkend centrum die het terugkommoment mag organiseren.

LOCATIE VAN HET TERUGKOMMOMENT?

Mechelen:

Het event gaat door op de parking van de Nekkerhallen, Plattebeekstraat 1 te 2800 Mechelen. U kan betalend parkeren of gratis, wij verwijzen u hierbij naar het menu/parkeren. Wanneer U toekomt dient U zich aan te melden in het gebouw, ingang aan de kant van Mechelen. Hier zal je ons aantreffen op de gelijkvloerse verdieping.

Indien U ervoor kiest om te parkeren op de parking van de Nekkerhal zelf, kan u bij ons ter plaatse een parkeerticket aankopen aan een reductietarief (7 euro).

Sint-Truiden:

Het event gaat door op het terrein van Droneport, Lichtenberglaan 1090 te 3800 Sint-Truiden. U kan gratis parkeren op de parking van Droneport. Wanneer U toekomt dient U zich aan te melden in het gebouw, via de hoofdingang. Hier zal je ons aantreffen op de 1ste verdieping.

WAT DIEN IK TE VOORZIEN?

  • Je moet in het bezit zijn van je identiteitskaart en je rijbewijs voor de inschrijving ter plaatse.
  • Gelieve minimaal 30 minuten vooraf aanwezig te zijn. De sessie start exact op het vooropgestelde uur. Eenmaal de sessie is gestart, kan men niet meer deelnemen als men te laat is.
  • Zorg voor aangepaste kledij naargelang de weersomstandigheden (2u buitenactiviteit voor het praktijkgedeelte). Gelet op de veiligheidsmaatregelen inzake social distancing kunnen er niet meerdere personen samen in één voertuig plaatsnemen, dit betekent dat er wachttijden zullen zijn in open lucht. Voorzie dus zeker een paraplu of regenkledij bij slecht weer.
  • Wij vragen aan alle deelnemers om zelf dranken of een lunchpakket  te voorzien indien men iets wil drinken of een maaltijd wenst te nuttigen.

De algemene voorwaarden van je inschrijving blijven steeds van toepassing; U kan deze nog eens nalezen op algemene voorwaarden